onsdag 7 december 2011

Stiltje...

Jorå så att... nu har det ju som int hänt så många knop på ett tag, det har varit rätt mycket motgånger, skrotet kommer inte dyka upp, har inte haft nån tillgång till symaskin, några misskalkyleringar på mönster m.m. Så då har man jue haft tid för lit annat...



Men efter regn så kommer ju mer, öööhm... regn, iaf om man bor i Borås. Nåväl, saker och tingestar är på väg uppåt igen. Till helgen så kommer det sys en massa. Skrot o symaskiner kommer inte vara ett så stort problem att få tag på så fort jag startat ett företag, så då kommer det glida på möe bättre =) Nu har jag iof inte så mycket erfarenhet om hur man startar ett företag, men massa folk har ju gjort det, så då borde det ju som inte vara sjukt svårt iaf.   

En annan lit goer tingest är att jag råkade springa på ett hyfsat göttigt jeanstyg i en realåda på furulund. Det är ett 10oz rådenim tyg som är vävt i en 3*1 Z-kypert med en 2-skafts kantlåsning. Då det är lite tunnare än vårt andra tyg så kommer det här tyget att funka perfa till att sy upp några skjortor på. 








Närbild på kantlåsningen i 2-skaft.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar